שרונה מזליאן- לוי מונתה לדוברת בנק הפועלים

הנהלת בנק הפועלים אישרה הבוקר את מינויה של שרונה מזליאן-לוי (36) לדוברת החדשה של בנק הפועלים. היא תהיה כפופה ישירות למנכ"ל הבנק, אריק פינטו.

לשרונה ניסיון רב בקשרי מדיה, חינוך פיננסי, ניהול משברים ורגולציה: היא משמשת בשש וחצי השנים האחרונות כדוברת רשות ניירות ערך וכממונה על החינוך הפיננסי. במסגרת תפקידה הובילה את צירוף רשות ני״ע לוועדת החינוך הפיננסי למשקיעים בארגון רשויות ני״ע הבינלאומי. לפני הצטרפותה לרשות, שימשה שרונה במשך ארבע שנים כיועצת התקשורת של השר יובל שטייניץ (שלוש שנים באוצר ושנה בכנסת).

לשרונה תואר ראשון במדע המדינה ומזרח תיכון, תואר שני בלימודי מזרח תיכון והיא דוקטורנטית לחקר איראן המהפכנית - כולם מאוניברסיטת תל אביב. היא מלמדת דוברות ותקשורת פוליטית, כלכלית ודיפלומטית במרכז הבינתחומי, והשתחררה בדרגת סרן לאחר ששירתה בדובר צה״ל.

שרונה צפויה להיכנס לתפקידה בתום תקופת הצינון שלה מהרשות, שתימשך כשלושה חודשים. עד אז ימלא את מקומה זמיר דחב"ש, יועץ התקשורת של הבנק, שימשיך לעבוד בעתיד לצידה של שרונה.

WPS2, render time:1998 mSec